Sure Connection
Sure Connection

Sure Connection

Creatief Bureau van Nora & Lisa Schultz

Voorafgaand aan de Personal Branding fotoshoot van Sure Connection had ik videocontact met de zussen Nora en Lisa Schultz om een goed beeld te krijgen en in kaart te brengen van hoe zij zichzelf en hun bedrijf graag wilden terugzien en wat voor hen belangrijk is. Niet eerder heb ik vooraf met een opdrachtgever zo veel gelachen! Het was duidelijk dat in de foto’s hun creativiteit, humor en enthousiasme naar voren moesten komen. En ook hun fantastische zussen-interactie (is dat een woord?) mocht zeker niet ontbreken!

Voor de locatie kozen we restaurant House of Watt, een inspirerende plek die behalve horeca ook over vergader- en werkruimtes beschikt. En zich dus heel goed leent om een werksituatie te ensceneren.

Het was heel fijn om met deze leuke en creatieve vrouwen te mogen samenwerken, en op momenten te sparren over hoe we de foto’s gingen maken. Samen kwamen we tot de conclusie dat een semi-geënsceneerde* fotoreportage veel beter bij hen paste dan gestileerde en geposeerde portretfoto’s. Op deze manier kon ik goed de fijne energie van Nora en Lisa vastleggen en werd het een hele persoonlijke kleurrijke serie.

*semi-geënsceneerde fotoreportage: De werkplek is fotogeniek ingericht, er werd een realistische werksituatie gecreëerd en een bekende figureerde als opdrachtgever van Sure Connection. Waar over gesproken werd? Over van alles en nog wat! Dat is het mooie aan stil beeld. En zo belangrijk voor mij; de interacties, humor en spontaniteit zijn écht en bewaard gebleven!

  • Category : Personal Branding / Storytelling
  • Date : 26 oktober 2021
  • Klant: Nora & Lisa Schultz, Sure Connection
  • Meer info:
    Locatie: House of Watt, Amsterdam
Sure Connection