Vrijwilligers Centrum Wageningen
Vrijwilligers Centrum Wageningen

Vrijwilligers Centrum Wageningen

VCW

In opdracht van het Vrijwilligers Centrum Wageningen (VCW) portretteer ik vrijwilligers tijdens hun werkzaamheden voor diverse artikelen in de krant “Stad Wageningen” om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen.

Stuk voor stuk erg barmhartig, en gedreven om een ander belangeloos te helpen. De energie en liefde voor het werk straalde er vaak van af. Zo mooi om te zien. Niet alleen is het erg inspirerend, maar ik ben daardoor ook erg dankbaar dat ik deze portretten mag maken om meer bekendheid te creëren voor het vrijwilligerswerk en zo hopelijk nieuwe vrijwilligers te bereiken.

Organisaties betrokken bij dit project zijn o.a.: Het AfvalCollectief, De Asielboot, BalanceBuddy, Boodschappenbus, Dierenambulance Nederrijn, Egoli Africa, Fietsmaatjes, De Groene Brug, Hartstichting, De Helpende Hand, Hospice Rumah Kita – De Zijdevlinder, Hospice Wageningen-Renkum, Humanitas, IVN Het Groene Wiel, Joods Erfgoed Wageningen, KadoLokaal, Het Kookatelier, Odensehuis Gelderse Vallei, Oma’s Soep, Ouder-Baby-Peutercafé, Present, RTV Rijnstreek, Schuldhulpmaatje, SKV, Solidez, Speel-o-theek, Stadsatelier, Terre des Hommes, Thuis Wageningen, Vier het Leven, Vilente Pieter Pauw, VluchtelingenWerk Nederland, Vluchteling Onderdak Wageningen, Voedselbank, Voetbalwerkplaats, VoorleesExpress, Waag Sportclub, Wagenings Wijngoed, Waterscouting Musinga Rijn, Wereldwinkel, De Zonnebloem.

Om privacy redenen heb ik niet alle 80 portretten aan mijn portfolio toegevoegd.

  • Category : Storytelling
  • Date : 9 augustus 2023
  • Klant: Vrijwilligers Centrum Wageningen
VCW