Fotoreportage

1 uur fotografie

Locatie (binnen en/of buiten)

Overzicht, close-up, en (inter)actie

Beeldverslag: 30-85 HR foto’s

 


 

Bijna onopgemerkt maak ik een beeldverslag van dat wat er zich voor mijn camera afspeelt en probeer ik bijzondere en spontane momenten te vangen. Het staat voor mij voorop dat iedereen zichzelf kan zijn en de bezigheden zo minimaal mogelijk worden verstoord. Zo ontstaat er een écht, compleet beeld van de gebeurtenis of activiteit.

 


 

Als event fotograaf is het mijn doel om de essentie en de sfeer van het evenement vast te leggen. Ik maak een beeldverslag waarbij alle belangrijke momenten onder de aandacht worden gebracht, en leg daarnaast ook graag de focus op spontane, bijzondere en unieke gebeurtenissen.

Of het nu gaat om een groot sociaal evenement over kunst en toegankelijkheid, een lokale markt met verse streekproducten, een ambachtelijke workshop in eigen atelier of een avontuurlijke buitenactiviteit met kinderen. Het eindresultaat is altijd hetzelfde: een uitgebreide sfeervolle serie die gebruikt kan worden voor marketingdoeleinden, voor publiciteit, op sociale media en om te delen met bijvoorbeeld bezoekers, medewerkers en partners.

Na de fotoreportage ontvang je een beeldverslag met alle foto’s in kleur, netjes uitgewerkt en in hoge resolutie via WeTransfer.