Fotoshoot, 1 a 2 personen

2 uur fotografie

Locatie (binnen en/of buiten)

3 outfits

Persoonlijke aandacht en sturing

Portret en (semi-geënsceneerde) actie

20 HR foto’s in kleur & zwart-wit

 


 

 

Personal Branding is hoe jij je onderscheidt: van anderen, maar zeker van de concurrentie. Jíj bént je merk en jij bepaalt hoe jij je presenteert en in de markt zet. Je wilt dat (potentiële) klanten die een product of dienst nodig hebben direct aan jou denken. Of iemand nu je website bezoekt of je sociale media bekijkt, je wilt dat jouw unieke, persoonlijke kenmerken en talenten meteen zichtbaar zijn. Zo zorg je voor positieve associaties met jouw kennis, ervaring, creativiteit en betrouwbaarheid. En herkent men direct of je bijvoorbeeld kleurrijk of sociaal bent.

 


 

We maken een uitgebreide, gevarieerde serie foto’s waarbij de poses, settings en outfits wisselenAls je zelf een bijpassende locatie weet is dat fijn. Zo niet of twijfel je? Ik heb inmiddels een archief van meer dan 200 locaties in verschillende thema’s. Zo kiezen we samen de locatie die zich het best leent om jouw persoonlijke, unieke eigenschappen mooi in beeld te brengen.

Na de fotoshoot ontvang je een contactsheet met de beste foto’s, waaruit jij jouw favorieten kiest. Deze beelden (en nabestellingen) werk ik netjes uit en stuur ik je via WeTransfer in hoge resolutie toe. Voor de nabewerking in zwart-wit betaal je geen extra kosten. Nabestellen is tot 18 maanden na de fotoshoot mogelijk.


Wil je meer personen, meer tijd, een extra locatie of een extra kledingwissel? Dit pakket is naar wens aan te passen. Hieronder een aantal voorbeelden:

Short Story

De Storytelling fotoreportage in het kort. Met actiefoto’s, spontane portretten en sfeerfoto’s. Ideaal als je naast jouw portretten ook een werksituatie in beeld wilt brengen. Dit kan met jouw klant(en), collega(‘s), of alleen.

> 25 verhalende HR foto’s

> Op de fotoshootlocatie

> 30 minuten extra

€95


Extra Locatie

Jouw Personal Branding fotoshoot op meerdere locaties, voor een nog gevarieerdere serie portretten. Een extra locatie kan bijvoorbeeld een (werk)locatie zijn die past bij jouw bedrijf, of een fotoshoot locatie met een andere sfeer of in een ander thema.

> 1 extra fotoshootlocatie

> 10 HR Portretfoto’s

> 60 minuten extra

€125


Visagie

Maak je Personal Branding fotoshoot compleet met professionele visagie en/of haarstyling. Of je nu één look wilt of per outfit een nieuwe, van alles is mogelijk. Ik zoek in mijn netwerk de professional die het beste past bij jouw wensen en fotoshoot.

Prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en de datum en locatie.

Prijs op aanvraag