Fotoreportages

4x 2 uur fotografie

Locatie (binnen en/of buiten)

Actie, sfeer, portret, detail

Beeldbank: 400+ HR foto’s

 


 

 

Ieder seizoen met haar kenmerkende weersverschijnselen is van invloed op producten, diensten en gebeurtenissen. Het is bepalend voor wanneer je iets oogst en wat, welke diensten je levert en welke werkzaamheden en gebeurtenissen er plaatsvinden. Maar ook hoe jij, jouw bedrijf of de producten zich ontwikkelen gedurende het jaar.

 


 

Dit Season Stories pakket bevat 4x de Storytelling fotoreportage, tegen een lagere prijs. Zo zijn jouw foto’s het hele jaar rond up-to-date, en hoef je in de winter geen gebruik te maken van zomerse plaatjes. Met de nieuwe beeldbank vol professioneel beeldmateriaal houd je jouw klanten iedere keer met een verrassende nieuwe foto op de hoogte van de ontwikkelingen en het actuele aanbod van jouw bedrijf.

Net als bij de Storytelling fotoreportage draait het ook bij de Season Stories fotoreportages om puur, persoonlijk en oprecht. Bijna onopgemerkt maak ik een serie van wat zich voor mijn camera afspeelt. Met af en toe een kleine onderbreking om op het juiste moment een spontaan portret te maken. Het staat voor mij voorop dat iedereen zichzelf kan zijn en de bezigheden zo minimaal mogelijk worden verstoord. Zo ontstaat er een écht, compleet beeld van de gebeurtenis of werkzaamheden.

Voor het complete verhaal maak ik, naast actiefoto’s en portretten ook detail- en sfeerfoto’s. Zo kan de kijker ‘voelen’ waarom jij doet wat je doet. Ook laten we zo zien wat kenmerkend is aan jou en jouw leven, bedrijf of verhaal.

Voorafgaand aan de fotoreportage stuur ik een vragenlijst, om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en waar ik rekening mee moet houden bij de fotografie. Op die manier kan ik me goed voorbereiden op de fotoreportage en wat ik wel en juist niet op de foto mag zetten.

Na de fotoreportage ontvang je jouw unieke en persoonlijke beeldbank met alle bruikbare foto’s in kleur, netjes uitgewerkt en in hoge resolutie via WeTransfer.