Fotoreportage

2 uur fotografie

Locatie (binnen en/of buiten)

Actie, sfeer, portret, detail

Beeldbank: 100+ HR foto’s

 

 


 

 

Heb jij een ambachtelijk beroep, ben je een creatieveling, levensgenieter, sociaal ondernemer of werkzaam in de buitenlucht. Óf heb jij een ander prachtig beroep, leven of verhaal waar mensen meer van moeten weten. Geef mij een kijkje in jouw wereld en ik maak daar een mooie fotoreportage van!

 


 

Bijna onopgemerkt maak ik een serie van wat zich voor mijn camera afspeelt. Met af en toe een kleine onderbreking om op het juiste moment een spontaan portret te maken. Het staat voor mij voorop dat iedereen zichzelf kan zijn en de bezigheden zo minimaal mogelijk worden verstoord. Zo ontstaat er een écht, compleet beeld van de gebeurtenis of werkzaamheden.

Voor het complete verhaal maak ik, naast actiefoto’s en portretten ook detail- en sfeerfoto’s. Zo kan de kijker ‘voelen’ waarom jij doet wat je doet. Ook laten we zo zien wat kenmerkend is aan jou en jouw leven, bedrijf of verhaal.

Voorafgaand aan de fotoreportage stuur ik een vragenlijst, om een goed beeld te krijgen van het bedrijf en waar ik rekening mee moet houden bij de fotografie. Op die manier kan ik me goed voorbereiden op de fotoreportage en wat ik wel en juist niet op de foto mag zetten.

Na de fotoreportage ontvang je jouw unieke en persoonlijke beeldbank met alle bruikbare foto’s in kleur, netjes uitgewerkt en in hoge resolutie via WeTransfer.